Tuesday

Mascarada disperatilor dupa ciolan

Circ. Nu mai are Guvernul paine sa dea poporului, asa ca furnizeaza circ. Circul este o strategie functionala pentru PDL. Asa si-a recrutat si oamenii (nu il  mai mentionez aci pe deputatul Boureanu, ca e deja celebru pentru iesirile lui.
Detaliile ultimei iesiri, aici). Ma refer la circul pe care guvernantii il fac relativ la veniturile demnitarilor -chestiune in care numai cei mai naivi dintre romani cred ca ministrii PDL traiesc din leafa. Circul pe care il fac cu retragerea politicienilor din afacerile cu statul – mare scofala, traficul de influenta va inflori. Si circul cu demisiile din partidul de guvernamant – ca si fluturatul demisiei tot un spectacol e pentru parlamentarii puterii. Daca acum vor sa schimbe partidul, nu o fac de dragul natiei, ca daca ar fi murit de grija bugetului, demisionau de mult.

Cred ca asa zisii demisionari au ramas cu buza umflata ca nu le-au iesit cine stie ce pasente financiare. Deputatul Prigoana nu renunta la afaceri, ce surpriza! Firmele pedelistului mai au inca contracte pentru inca cativa ani cu statul roman, care achita cheltuielile amicilor politici, deci Dl. Rosal nu a pierdut cine stie ce. S-a lamurit insa cum e sa fii parlamentar si se pare ca nu i-a placut cariera politica.

Restul alesilor PDL care bat pe la usile altor partide nu de criza s-au speriat, nici de furia poporului intors la veniturile de acum 20 de ani, ci de caderea partidului de guvernamant in intentia de vot a romanului somer. Si le e frica nu de audientele pe care le tin sau nu in colegii, ci de locurile lor la alegerile din 2012, pentru ca un partid care cade cum cade acum gasca lui Boc, nu mai prinde jumatate din Parlamentul viitor. Asa ca nu le-a mai ramas decat sa faca circ. Sa dea vina pe Guvernarile anterioare, pe  opozitie si cred ca in curand va fi de vina Stefan cel mare.